Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://aek.mk/WebProstor/naslovna_slajdovi/Slajd_Mapanapokrivanje.jpglink
« »
Контакт центар

Новости од АЕК

Prev Next

Јавна расправа

Петок, 22 Февруари 2019

Јавна расправа по Предлог Одлука за изме…

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникации ја објавува Одлуката за измена на Одлука за релевантни пазари што се подлежни на претходна регулација, на јавна расправа со период на траење од 30 денови од...

Повеќе...

Извештаи

Понеделник, 18 Февруари 2019

Извештај од испитувањето на јавното мисл…

Почитувани Ве информираме дека Агенцијата за електронски комуникации објавува "Извештај од испитувањето на јавното мислење во однос на пазарот на електронски комуникации во РМ- резиденцијални корисници 

Повеќе...

Извештаи

Понеделник, 18 Февруари 2019

Извештај од испитувањето на јавното мисл…

Почитувани, Ве информираме дека Агенцијата за електронски комуникации  објавува "Извештај од испитувањето на јавното мислење во однос на пазарот на електронски комуникации во РМ-деловни корисници"

Повеќе...

Јавна расправа

Понеделник, 18 Февруари 2019

Јавна расправа по Нацрт документ за “Ана…

Агенцијата за електронски комуникации го објавува на јавна расправа Нацрт документот за “ Анализа на пазар 6 – Услуга за транзитирање во јавна фиксна мрежа ’’. Јавната расправа ќе започне...

Повеќе...

Јавна расправа

Среда, 06 Февруари 2019

Јавна расправа по Предлогот за измена на…

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникациисогласно член 13 од Законот за електронски комуникации (Сл. весник на РМ бр. 39/14, 188/14, 44/15, 193/15, 11/18 и 21/18), отвора јавна расправа по Предлогот за измена на...

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 29 Јануари 2019

Соопштение

Објава на Резултати и став на Агенцијата за електронски комуникации по спроведена јавна расправа по објавената Намера бр. 0804-3576/2 од 18/12/2018.

Повеќе...

Соопштенија

Четврток, 24 Јануари 2019

Соопштение

Агенцијата за електронски комуникации ги повикува сите заинтересирани страни на состанок по јавната расправа за објавената Намера за спроведување на постапка на јавен тендер со јавно наддавање бр. 0804-3576/2 од...

Повеќе...

Соопштенија

Четврток, 24 Јануари 2019

Соопштение

Во врска со одредени објави во медиумите со кои се информира јавноста дека Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) ги зголемила платите на вработените за 20%, сметаме дека е потребно да...

Повеќе...

Јавна расправа

Вторник, 22 Јануари 2019

Јавна расправа по Нацрт документи за “Ан…

Агенцијата за електронски комуникации ги објавува на јавна расправа Нацрт документите за “ Анализа на пазар за започнување на повик во јавна телефонска мрежа на фиксна локација’’ и “Анализа на...

Повеќе...

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на