Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Правилник за утврдување на формата и содржината на барањето за доделување на броеви и серии на броеви, податоците што се приложуваат кон барањето како и начинот и постапката за додлеување на броеви и серии на броеви од Планот за нумерација
Logo
Испечатете ја страната

Правилник за утврдување на формата и содржината на барањето за доделување на броеви и серии на броеви, податоците што се приложуваат кон барањето како и начинот и постапката за додлеување на броеви и серии на броеви од Планот за нумерација

Дополнителни информации

    Датум на донесување на актот: Понеделник, 15 Декември 2014 Службен весник: 190/2014 Важечки пропис: Да
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.