Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Одлука за изменување на одлуката за утврдување на релевантни пазари што се подлежни на претходна регулација
Logo
Испечатете ја страната

Одлука за изменување на одлуката за утврдување на релевантни пазари што се подлежни на претходна регулација

Дополнителни информации

    Датум на донесување на актот: Петок, 23 Март 2018 Службен весник: 58/2018 Важечки пропис: Да
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.