Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Мисија на АЕК
Logo
Испечатете ја страната

Мисија на АЕК

Мисија на АЕК
Нашата мисија е да создадеме поволни услови за ефективна и одржлива конкуренција на пазарот на електронските комуникации за да им служи на интересите на корисниците, стопанството и индустријата за комнуникации, преку ефективна, транспарентна, соодветна и проактивна примена на регулаторните алатки.
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.