Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Советници на Директорот

 

Бојана Стефановска
Советник на директорот за правни прашања
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 251
моб. 078 37 30 06
 
Сања Димитриевска
Советник на директорот за човечки ресурси и меѓународна соработка
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 04

 
Синиша Апостолоски
Советник на директорот за телекомуникации
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 246
моб. +389 71 26 18 79

Sinisha Apostoloski f1

Игор Бојаџиев
Советник на директорот за радиокомуникации
и контрола и мониторинг на радиофреквенции
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 091 250
моб. 075 442 681

Igor Bojadgiev f1

Горан Колевски
Советник на директорот за заштита на правата
на крајните корисници

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 228
моб. 071 38 03 31

Goran Kolevski

Илија Кепевски
Советник на директорот за логистика
и финансии

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 230
моб. 071 38 02 99

Ilija Kepevski

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на