Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Служба за логистика

Служба за логистика воглавно извршува работи од административно техничка природа за потребите на АЕК.

Дава предлози и се грижи за непрекинато физичко обезбедување на објектите на АЕК;

Контакт со Службата за логистика

Дафина Пауновска
Раководител по овластување на Службата за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 205
моб. 070 35 99 56

Марија Павловиќ Латас
Советник за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 259 252
моб.070 23 95 40
 

Дрита Керими
Соработник за архивско работење
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел.  02 3 289 220
моб. 071 34 66 48 

Васко Трајковски
Помлад соработник за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
моб. 078 23 58 26

Вера Параклиева
Помлад соработник за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
моб. 078 23 58 19

Ѓилтен Фаризи
Помлад соработник за архивско работење
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 222
моб. 071 37 15 88


Татјана Петрeвска
Самостоен референт-технички секретар на директорот
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 243
моб. 071 34 66 46
 

Елизабета Зографска
Самостоен референт-архивар
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 235
моб. 070 23 28 58

Лидија Костадиновска
Виш референт-архивар
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 02 3 289 257
моб. 071 39 06 64

Драган Димески
Помлад референт за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 047 207 074 
моб. 071 39 07 73

 

Перо Димовски
Помлад референт за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 047 207 074 
моб. 071 39 06 52

 

Гоце Давчев
Помлад референт за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
моб. 071 39 06 52
 

Николинка Коцева
Помлад референт за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 032 233 963
моб. 071 38 95 79
 

Мирјана Василева
Помлад референт за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел. 047 207 070
моб. 071 39 06 51
 

Живка Смилева
Помлад референт за логистика
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
моб. 071 38 95 21

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на