Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Одлука за изменување на одлуката за утврдување на релевантни пазари што се подлежни на претходна регулација

Дополнителни информации

  • Датум на донесување на актот Петок, 23 Март 2018
  • Службен весник 58/2018
  • Важечки пропис Да
Прочитајте повеќе:

Oдлука за изменување на Oдлуката за утврдување на релевантни пазари што се подлежни на претходна регулација

Дополнителни информации

  • Датум на донесување на актот Вторник, 11 Април 2017
  • Службен весник 48/2017
  • Важечки пропис Да
Прочитајте повеќе:

Одлука за изменување на одлуката за утврдување на релевантни пазари што се подлежни на претходна регулација

Дополнителни информации

  • Датум на донесување на актот Среда, 20 Јануари 2016
  • Службен весник 13/2016
  • Важечки пропис Да
Прочитајте повеќе:
Subscribe to this RSS feed

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на