Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Годишен извештај за развојот на пазарот на електронските комуникации во РМ за 2013 година
Logo
Испечатете ја страната

Годишен извештај за развојот на пазарот на електронските комуникации во РМ за 2013 година

Почитувани,
Агенцијата за електронски комуникации повторно го објавува годишниот извештај за развојот на пазарот на електронски комуникации во Република Македонија за 2013 год. со корекции од технички карактер. Во извештајот се дадени и споредбени бројки и индикатори со претходната година.
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.