Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Одлука за отповикување на обврски за Македонски Телеком за релевантниот пазар за продажба на производи и услуги на мало за пристап до јавна електронска комуникациска мрежа на фиксна локација за резиденцијални и деловни корисници - пазар 1
Logo
Испечатете ја страната

Одлука за отповикување на обврски за Македонски Телеком за релевантниот пазар за продажба на производи и услуги на мало за пристап до јавна електронска комуникациска мрежа на фиксна локација за резиденцијални и деловни корисници - пазар 1

Дополнителни информации

    Датум на донесување на актот: Петок, 05 Мај 2017 Важечки пропис: Да
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.