Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Извештај за развој на пазарот за електронски комуникации во првиот квартал од 2017 година
Logo
Испечатете ја страната

Извештај за развој на пазарот за електронски комуникации во првиот квартал од 2017 година

Агенцијата за електронски комуникации објавува “Корегиран извештај за развој на пазрот за електронски комуникации во првиот квартал од 2017 год.” по доставени корегирани податоци од страна на еден од активните оператори кои ги нудат своите услуги на територија на Р. Македонија.

Корекцијата на извештајот е направена во точка бр.8 Пакети на услуги.
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.