Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Радиоаматерски испит

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 30.10.2017 година (понеделник ), во 10 часот, во просториите на Агенцијата за електронски комуникации ќе се одржи радиоаматерски испит.

Адреса на АЕК: „Кеј Димитар Влахов“ бр. 21, Скопје.

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на