Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Радиоаматерски испит
Logo
Испечатете ја страната

Радиоаматерски испит

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 30.10.2017 година (понеделник ), во 10 часот, во просториите на Агенцијата за електронски комуникации ќе се одржи радиоаматерски испит.

Адреса на АЕК: „Кеј Димитар Влахов“ бр. 21, Скопје.
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.