Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Соопштение за Анализа на Пазар 14
Logo
Испечатете ја страната

Соопштение за Анализа на Пазар 14

Агенцијата за електронски комуникации Ве информира дека започнува нов циклус на анализа на релевантниот големопродажен пазар согласно важечката Одлука за утврдување на релевантни пазари подложни на претходна регулација и тоа:

Пазар 14 –  Услуги за завршување на СМС во јавни мобилни комуникациски мрежи.
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.