Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Соопштение од Анализа на Пазар за објавување на нов Извештај за вкупен годишен приход и Упатство за формата, содржината и начинот на доставување на Извештајот
Logo
Испечатете ја страната

Соопштение од Анализа на Пазар за објавување на нов Извештај за вкупен годишен приход и Упатство за формата, содржината и начинот на доставување на Извештајот

Почитувани,

Aгенцијата за електронски комуникации ги објавува финалните документи за:

· Упатство за формата, содржината и начинот на доставување на Извештај за вкупен годишенприход на оператор остварен со употреба на јавни комуникациски мрежи и/или давање на јавникомуникациски услуги

· Образец за извештај за вкупен годишен приход,,

· Одговор на коментари од оператори по јавна расправа

Истите документи се објавени и достапни и во Формулари од Анализа на пазар.

FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.