Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Финален Извештај за развој на модел за тестови за економска репликабилност и пресметка на WACC
Logo
Испечатете ја страната

Финален Извештај за развој на модел за тестови за економска репликабилност и пресметка на WACC

Агенцијата за електронски комуникации, по завршената јавна расправа отворена на ден 27.12.2018 година го објавува „Финален Извештај за развој на модел за тестови за економска репликабилност и пресметка на WACC“, Правилникот за изменување и дополнување на Правилникот за обезбедување на битстрим пристап и препродажба на битстрим услуга и доставените коментари и мислења од заинтересираните страни како и ставот на АЕК.
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.