Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Соопштение за Меѓународната регулаторна конференција 2019

Почитувани,
Агенцијата за електронски комуникации Ве информира дека Меѓународната регулаторна конференција може да се следи на нашиот youtube канал на следниот линк:

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на