Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Контакт

Стапете во контакт со Секторот за телекомуникации !

 • Игор Бојаџиев
  Раководител на Сектор за телекомуникации
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., тел. 3 091 250, моб. 075 442 681

 • Југослав Србиновски
  Стручен соработник за телекомуникациска инфраструктура
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; моб. 071 34 66 45

 • М-р Јане Јакимовски
  Раководител на одделение за електронски комуникациски мрежи и/или услуги
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; тел. 3 289 201 моб. 070 35 99 16

 • Асип Таири
  Самостоен референт за нумерација и нотификација
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., тел. 3 289 213, моб. 071 36 88 43

тел: +389 2 3289 200

факс: +389 2 3224 611

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на