Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Состаноци (71)

Соопштение и покана за состанок за развој на BU LRIC модел за битстрим услуги

  • Објавено во Состаноци

Почитувани,

Со ова соопштение Ве известуваме дека е објавен документот Почетен извештај за развој на BU LRIC модел за битстрим услуги ( на македонски и англиски јазик ) и  воедно Ве покануваме на состанок кој ќе се одржи на ден 05.01.2012 година ( четврток ) со почеток во 10 часот во просториите на КМЦ Зајчев Рид. Тема на состанокот – запознавање со процесот на развој на BU LRIC модел за битстрим услуги.

Прочитајте повеќе:
Subscribe to this RSS feed

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на