Прв јавен состанок на АЕК за 2014 година

Од Мај 22, 2014 10:30 до Мај 22, 2014 14:30

Место на одржување Агенција за електронски комуникации

1js2014@aec.mk

02 3289 200

http://www.aek.mk

Hits: 4328


Наскоро презентации од состанокот на YouTube каналот на АЕК, на www.youtube.com/aecmkd

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува да присуствувате на првиот Јавен состанок во 2014 година што ќе се одржи на 22.05.2014 со почеток во 10:00 часот во Административната зграда на АЕК - Бизнис сала, VI кат (адреса: Кеј Димитар Влахов бр. 21, Скопје).

Ве известуваме дека Агенцијата за електронски комуникации, по принципот на своето транспарентно работење, овие состаноци ги организира со цел да им се овозможи на сите заинтересирани страни да се информираат и запознаат со стратегиите, плановите и насоките за развој и делување. Би ни било од особено значење доколку и Вие како значаен субјект на пазарот за електронски комуникации, присуавувате на овој состанок со свои претставници и дадете придонес во дискусиите со цел унапредување на работата на Агенцијата и за унапредување на нашата заедничка соработка.

download page

Превземи документи:

Агенда за состанокот

Покана за присуство

Пријава за учество

 

FaLang translation system by Faboba