CIRT Работилница 2015

Од Мај 04, 2015 09:30 до Мај 05, 2015 17:00

Место на одржување Агенција за електронски комуникации

Hits: 4865


CIRT (Computer Incident Rersponse Team) Работилница 2015

Организатор: European Commission Enhancing Cyber Security Project

Презентер: Радим Остадал, ЦИРТ експерт (тех. дир. на CIRT – Република Чешка)

Учесници: Одговорни лица за сигурноста на информативните системи, MKD‐CIRT конституенти

Јазик на презентација: Англиски

download page Агенда за работилницата

FaLang translation system by Faboba