Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://aek.mk/WebProstor/naslovna_slajdovi/baner_2js2015.jpglink

Втор јавен состанок
на АЕК за 2016 - 22.12.2016

« »
Контакт центар

Новости од АЕК

Prev Next

Одлуки и решенија

Петок, 20 Јануари 2017

Одлука за утврдување на вредноста на бод…

Врз основа на член 24 став 1 алинеја 5, член 29 став 3 и член 31 став 3 од Законот за електронските комуникации („Службен весник на Република Македонија“ бр. 39/2014...

Повеќе...

Одлуки и решенија

Петок, 20 Јануари 2017

Одлука за утврдување на вредност на коеф…

Врз основа на член 24 став 1 алинеја 5, член 29 став 3 и член 30 став 5 од Законот за електронските комуникации („Службен весник на Република Македонија“ бр. 39/2014...

Повеќе...

Одлуки и решенија

Петок, 20 Јануари 2017

Одлука за утврдување на вредноста на бод…

Врз основа на член 24 став 1 алинеја 5, член 29 став 3 и член 32 од Законот за електронските комуникации („Службен весник на Република Македонија“ бр. 39/2014, 188/2014, 44/2015...

Повеќе...

Состаноци

Вторник, 17 Јануари 2017

Состанок во врска со отворената јавна ра…

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на јавен состанок во врска со отворената јавна расправа за предложена измена на одобренија за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба објавена на...

Повеќе...

Состаноци

Среда, 11 Јануари 2017

Состанок по јавна расправа за Нацрт доку…

Почитувани, Агенцијата свикува состанок по јавна расправа за Нацрт документот за анализа на малопродажен пазар 1 и коментарите добиени од два оператори по овој документ. Состанокот ќе се одржи во петок на...

Повеќе...

Планови

Среда, 21 Декември 2016

Годишен финансиски план на Агенцијата за…

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникации објавува Годишен финансиски план на Агенцијата за електронски комуникации за 2017 година.

Повеќе...

Планови

Среда, 21 Декември 2016

Годишна програма за работа на Агенцијата…

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникации ја објавува Годишната програма за работа на Агенцијата за електронски комуникации за 2017 година.

Повеќе...

Јавна расправа

Вторник, 20 Декември 2016

„Јавна расправа Правилник за изменување …

Агенцијата за електронски комуникации ги објавува на јавна расправа Правилник за изменување и дополнување на правилникот за пристап и користење на специфични мрежни средства и Правилник за изменување и дополнување...

Повеќе...

Јавна расправа

Понеделник, 19 Декември 2016

Јавна расправа по Нацрт доккументот за т…

Агенцијата за електронски комуникации го објавува на јавна расправа Нацрт доккументот за трета анализа на пазар за физички пристап до мрежна инфраструктура (целосен и поделен разврзан пристап) на фиксна локација...

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 13 Декември 2016

Радиоаматерски испит

Почитувани,Ве известуваме дека на ден 26.12.2016 година (понеделник) со почеток во 15:00 часот во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр.21, ќе се одржи радиоаматерски испит.

Повеќе...

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21, 1000 Скопје,
Република Македонија

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на