Select Page

II Јавен состанок на Агенција за електронски комуникации за 2012 година

  II ЈАВЕН СОСТАНОК НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ – 2012  20121116_Покана и Агенда за втор јавен состанок на АЕК за 2012 година (423.73 kB 2012-11-16) Презентации од настанот на YouTube каналот на АЕК: www.youtube.com/aecmkd Презентации од настанот во...

Втор јавен состанок на АЕК за 2011 година

Ве поканува да присустувате на II јавен состанок кој ќе се одржи на 8 Ноември 2011 во Хотел Холидеј Ин – Сала Милениум 2 во Скопје со почеток во 10:00 часот. Ја користиме оваа можност да Ве известиме дека Агенцијата за електронски комуникации, по принципот на...

Промоција на услуга „Преглед на понуди“

Во правец на заштита на крајниот корисник, Агенцијата за електронски комуникации изработи софтвер за „Преглед на понуди“, кој ќе биде поставен на новата веб страна наменета за крајни корисници www.komuniciraj.mkЦелта на услугата „Преглед на понуди“ е да им се даде...

Промоција на „Лексикон на Електронски поими“ на 07.10.2011 година од 11:00 до 12:00 часот

Во правец на заложбите на Р. Македонија, да се создаде квалитетно информатичко општество, Агенцијата за електронски комуникации го изработи првото џебно издание на „Лексикон на електронски поими“. Генерални информации Место:  – Хотел „Холидеј ин“ Скопје – Дневна сала...

Промоција на „Лексикон на Електронски поими“ на 07.10.2011 година од 11:00 до 12:00 часот

Во правец на заложбите на Р. Македонија, да се создаде квалитетно информатичко општество, Агенцијата за електронски комуникации го изработи првото џебно издание на „Лексикон на електронски поими“. Генерални информации Место:  – Хотел „Холидеј ин“ Скопје – Дневна сала...

Аплицирај со Апликација! Натпревар за програмери!

Со цел промовирање на електронските комуникации и поддршка на новите технологии, како и поттикнување на користење на широкопојасен интернет, Агенцијата за електронски комуникации организира натпревар во изработка на апликации за мобилен телефон. Пријави се и испрати...