Select Page

Почитувани,

      Ве известуваме дека на ден 27.05.2021 година (четврток) со почеток во 10 часот ќе се одржи  испит за аматерски радиооператори во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр. 21 во Скопје.

Ве молиме да ги почитувате протоколите за заштита од Ковид 19 и да носите заштитна маска.