Select Page
Почитувани,
Агенцијата за електронски комуникации закажува состанок по Јавна расправа за Нацрт документот за Методологија за анализа на релевантните пазари на кој ќе се разгледуваат пристигнатите коментари од заинтересираните страни. Состанокот ќе се одржи на ден 26.09.2014 г со почеток во 11.00 часот во сала 1 на 1 кат во просториите на Агенцијата. Се покануваат сите заинтересирани страни да земат учество.
Со почит,
Агенција за електронски комуникации


Почеток во: 11:00
Тема на состанок : Нацрт документ за Методологија за анализа на релевантните пазари
Датум на одржување : 26/09/2014
Локација на состанокот : Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија