Select Page

Промоција на Софтвер за електронски регистар за јавни телефонски комуникациски мрежи и инфраструктура

На ден 14.12.2012 година, се одржа Промоција на Софтвер за електронски регистар за јавни телефонски комуникациски мрежи и инфраструктура. Електронскиот регистар е Централна точка во државата каде што ќе бидат собрани податоците за подземните и надземните...

Промоција на Софтвер за електронски регистар за јавни телефонски комуникациски мрежи и инфраструктура

На ден 14.12.2012 година, се одржа Промоција на Софтвер за електронски регистар за јавни телефонски комуникациски мрежи и инфраструктура.Електронскиот регистар е Централна точка во државата каде што ќе бидат собрани податоците за подземните и надземните...

II Јавен состанок на Агенција за електронски комуникации за 2012 година

  II ЈАВЕН СОСТАНОК НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ – 2012  20121116_Покана и Агенда за втор јавен состанок на АЕК за 2012 година (423.73 kB 2012-11-16) Презентации од настанот на YouTube каналот на АЕК: www.youtube.com/aecmkd Презентации од настанот во...

Втор јавен состанок на АЕК за 2011 година

Ве поканува да присустувате на II јавен состанок кој ќе се одржи на 8 Ноември 2011 во Хотел Холидеј Ин – Сала Милениум 2 во Скопје со почеток во 10:00 часот. Ја користиме оваа можност да Ве известиме дека Агенцијата за електронски комуникации, по принципот на...

Промоција на услуга „Преглед на понуди“

Во правец на заштита на крајниот корисник, Агенцијата за електронски комуникации изработи софтвер за „Преглед на понуди“, кој ќе биде поставен на новата веб страна наменета за крајни корисници www.komuniciraj.mkЦелта на услугата „Преглед на понуди“ е да им се даде...

Промоција на „Лексикон на Електронски поими“ на 07.10.2011 година од 11:00 до 12:00 часот

Во правец на заложбите на Р. Македонија, да се создаде квалитетно информатичко општество, Агенцијата за електронски комуникации го изработи првото џебно издание на „Лексикон на електронски поими“. Генерални информации Место:  – Хотел „Холидеј ин“ Скопје – Дневна сала...