Select Page

Ве информираме дека Агенцијата за електронски комуникации гo објави Извештајот од Cullen international од Ноември 2011 година:

icon 20111219_Cullen Int Report-1-november-2011 (2.55 MB 2011-12-19)


Cullen Int-Annex-2-november-2011
Cullen Int-Annex-1-november-2011