Select Page

Агенцијата за електронски комуникации свикува Состанок по јавна расправа за Правилникот за изменување на Правилник  за обезбедување на услугите опфатени со универзална услуга, кој ќе се одржи на ден 22.02.2016 година (Понеделник), во просториите на АЕК, салата на 6-ти кат со почеток во 10:00 часот.
Се покануваат сите заинтересирани страни да присуствуваат на овој состанок.

Агенција за електронски комуникации
Кеј Димитар Влахов бр.21
1000 СкопјеПочеток во: 10:00 часот
Тема на состанок : Правилник за изменување на Правилник за обезбедување на услугите опфатени со универзална услуга
Датум на одржување : 22/02/2016
Локација на состанокот : сала на 6-ти кат, Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија