Select Page

Презентација на услугите на komuniciraj.mk

На денешениот прес во “Holiday In”, Агенцијата за електронски комуникации (AEK) ги презентираше новите услуги на порталот www.komuniciraj.mk, особено услугата е-приговор. Ако досега единствениот начин за поднесување приговор беше преку испраќање на документите по...

Презентација на услугите на komuniciraj.mk

На денешениот прес во “Holiday In”, Агенцијата за електронски комуникации (AEK) ги презентираше новите услуги на порталот www.komuniciraj.mk, особено услугата е-приговор. Ако досега единствениот начин за поднесување приговор беше преку испраќање на документите по...

Промоција на Софтвер за електронски регистар за јавни телефонски комуникациски мрежи и инфраструктура

На ден 14.12.2012 година, се одржа Промоција на Софтвер за електронски регистар за јавни телефонски комуникациски мрежи и инфраструктура. Електронскиот регистар е Централна точка во државата каде што ќе бидат собрани податоците за подземните и надземните...

Промоција на Софтвер за електронски регистар за јавни телефонски комуникациски мрежи и инфраструктура

На ден 14.12.2012 година, се одржа Промоција на Софтвер за електронски регистар за јавни телефонски комуникациски мрежи и инфраструктура.Електронскиот регистар е Централна точка во државата каде што ќе бидат собрани податоците за подземните и надземните...

II Јавен состанок на Агенција за електронски комуникации за 2012 година

  II ЈАВЕН СОСТАНОК НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ – 2012  20121116_Покана и Агенда за втор јавен состанок на АЕК за 2012 година (423.73 kB 2012-11-16) Презентации од настанот на YouTube каналот на АЕК: www.youtube.com/aecmkd Презентации од настанот во...

Втор јавен состанок на АЕК за 2011 година

Ве поканува да присустувате на II јавен состанок кој ќе се одржи на 8 Ноември 2011 во Хотел Холидеј Ин – Сала Милениум 2 во Скопје со почеток во 10:00 часот. Ја користиме оваа можност да Ве известиме дека Агенцијата за електронски комуникации, по принципот на...