Select Page

Ве информираме дека Агенцијата за електронски комуникации гo објави Извештајот за развој на пазарот на електронски комуникации за четвртиот квартал од 2010 година

icon Извештај за развој на пазарот на електронски комуникации за четвртиот квартал од 2010 година (593.89 kB)