Select Page

Агенцијата за електронски комуникации организира јавна презентација на Стратегијата за работа на АЕК за периодот 2012-2016 година која ќе се одржи на 15 Февруари 2012 година (Среда) со почеток во 11:00 часот во Амфитеатар 1 на М6-Едукативен  Центар, ул.810, 1000 Скопје.

Ве молиме своето присуство најдоцна до 13 Февруари 2012 година да го потврдите на телефон: 02/3289 200; 02/3289 232 или на e-mail: elizabeta.dvojakova@aec.mk .

 

 


Покана за учество на јавната презентација на Стратегијата на АЕК за 2012-2016 год.