Select Page

Агенцијата за електронски комуникации ги поканува претставниците на сите заинтересирани страни да ги презентираат своите гледишта и ставови по Предлог „ Правилник за пристап и користење на специфични мрежни средства “ објавени на веб страната на АЕК,  на состанок кој ќе се одржи на ден 24.02.2011 година (четврток ) со почеток во 11 часот во просториите на Контролно Мерен Центар – Зајчев Рид –Скопје.

icon 20101207_Правилник за пристап и користење на специфични мрежни средства (3.59 MB)