Select Page

Почитувани,

Ве известуваме дека овој месец ќе се одржат два испити за аматерски радиооператори:

  • на 20.12.2018 година со почеток во 10 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации на Кеј Димитар Влахов бр.21 во Скопје и
  • на 24.12.2018 година со почеток во 11:30 часот во ОУ Ванчо Прке во Штип .