Select Page

На 18 декември 2018 година Агенцијата за електронски комуникации ќе одржи Втор јавен состанок за 2018 година со почеток во 10:00 часот во Административната зграда на АЕК – Бизнис сала на 6-ти кат, на адреса Кеј Димитар Влахов бр. 21, Скопје. 

 


Покана за присуство
Агенда
Пријава за учество

Additional information:

Датум од: 18/12/2018
Почеток во: 08:00
Датум до: 18/12/2018
Завршува во: 13:00
Локација : Агенција за електронски комуникации, кеј Димитар Влахов 21, 1000 Скопје, Македонија