Select Page
 
Почитувани,
 
Ве повикуваме на состанок по јавната расправа за завршување на смс порака во мобилни комуникациски мрежи, на ден 07.11.2013 год во 14.00 часот во просториите на новата зграда на Агенцијата за електронски комуникации сала за состаноци на 4 кат – Сектор за анализа на пазарите.


Почеток во: 14:00
Тема на состанок : Јавна расправа за завршување на смс порака во мобилни комуникациски мрежи
Датум на одржување : 07/11/2013
Локација на состанокот : Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија