Select Page

Почитувани,

Ве известуваме дека на 15.04.2019 година ќе се одржи  испит за аматерски радиооператори во Штип, во Домот за техничка култура НАРОДНА ТЕХНИКА – ШТИП со почеток во 12 часот.