Select Page

Ве известувамe дека на 12.11.2020 година  (четврток) со почеток во 10 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации на Зајчев Рид ќе се одржи радиоаматерски испит.

Напоменувам дека ќе се почитуваат протоколите за заштита. Носењето маска е задолжително!