Select Page
Почитувани,
Во вторник на 30.09.2014 со почеток од 10.00 часот Агенцијата свикува состанок по јавна расправа за Нацрт документ за терминирани и преносни сегменти на изнајмени линии. Состанокот ќе се одржи во сала 1 на прв кат во просториите на Агенцијата. Се повикуваат сите заинтересирани страни да земат учество на состанокот.
Со почит,
АЕК


Почеток во: 10:00
Тема на состанок : Нацрт документ за терминирани и преносни сегменти на изнајмени линии
Датум на одржување : 30/09/2014
Локација на состанокот : Агенција за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 1000 Скопје Македонија

Поврзани вести:

More posts: изнајмени линии јавна расправа нацрт документ преносни сегменти терминирани