Select Page

Почитувани,
Согласно членот 97 став 5 од ЗЕК, Агенцијата објавува јавна расправа што ќе трае 30 денови по
Предлог Намерата за спроведување постапка за Јавен тендер за избор на даватели за услугите опфатени со универзалната услуга.
Оваа јавна расправа ќе трае до 15ти Јуни 2021.
Се молат заинтересираните страни да ги достават своите коментари до истекот на овој рок во архивата на Агенцијата и на е-маил marjan.pejovski@aec.mk.

Намера за спроведување на постапка за избор на давател или даватели на услугите опфатени со универзалната услуга – финален документ

Коментари за намерата од Македонски телеком

Коментари за намерата од А1Additional information:

Start of the public debate: 17/05/2021
End of the public debate: 15/06/2021
Address for submitting comments and opinions: Агенција за електронски комуникации Кеј Димитар Влахов бр. 21 1000 Скопје