Select Page

Të nderuar,

      Ве известуваме дека на ден 27.05.2021 година (четврток) со почеток во 10 часот ќе се одржи  испит за аматерски радиооператори во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр. 21 во Скопје.

Ju lutemi lexoni protokollet e mbrojtjes nga Covid 19 dhe mbarni maskë mbrojtëse.