Select Page

Të nderuar,

      Ju njoftojmë se më 31 mars 2021 (e mërkurë) me fillim në ora 10.00, do të mbahet provimi për radiooperatorët amatorë në Agjencinë e Komunikimeve Elektronike me adresë në Shëtitorja "Dimitar Vllahov" nr. 21 në Shkup.

Ju lutemi lexoni protokollet e mbrojtjes nga Covid 19 dhe mbarni maskë mbrojtëse.