Select Page

Të nderuar,

Агенцијата за Електронски Комуникации ве поканува да присуствувате на јавниот состанок. Состанокот ќе се одржи онлајн преку WebEx  платформата  на ден 26.10.2021 година (Вторник) со почеток во 10:30 часот.

Покана за присуство

Агенда

Пријавувањето ке биде на следниот линк:

Meeting link:

https://aecmkd.webex.com/aecmkd/j.php?MTID=m9cd63767aecc027d12a4c20dc2ce5267