Select Page

Втор јавен состанок на Агенцијата за електронски комуникации за 2017 година

На 29 ноември 2017 година, со почеток од 09:30 во просториите на Агенцијата за електронски комуникации се одржа вториот јавен состанок за 2017 година.Презентации од состанокот:1. Национален извештај за покриеност со DVB-T2. Состојба на пазарот за електронски...

Настани во склоп на Европскиот месец на сајбер безбедност

По повод 5 годишнината на Европскиот месец за сајбер безбедност, во октомври, Т&П Консалтинг во соработка со МАСИТ, Пиперевски и Соработници, ПЕ2020 и Воената Академија ќе организира три настани за промоција на сајбер безбедноста во Македонија. Настаните ќе се...

Јавен состанок на АЕК

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува да присуствувате на I Jавен состанок за 2017 година што ќе се одржи на 20 Јули  2017 година  со почеток во 10:00 часот во Административната зграда на АЕК – Бизнис сала, VI кат (адреса: Kеј Димитар Влахов бр. 21,...

Прв јавен состанок на АЕК за 2016 година

На 08 јуни 2016 година со почеток во 09:30 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации ќе се одржи првиот јавен состанок за 2016 година. Агенда за прв јавен состанок за 2016 година Покана за учество Пријава за учество на прв јавен состанок на АЕК за...

Втор Јавен состанок на АЕК за 2013 година

II ЈАВЕН СОСТАНОК НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ – 2013  20131213_Покана за присуство на втор Јавен состанок на АЕК за 2013 година (299.47 kB 2013-12-13)  20131213_Агенда за втор Јавен состанок на АЕК за 2013 година (165.85 kB 2013-12-13) Втор Јавен...