Select Page

Состанок по јавна расправа

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на состанок на 23.08.2023 година (среда) со почеток во 10:00 часот. На состанокот ќе бидат разгледани коментарите по предлог – Правилникот за начинот на градба и условите за пристап и користење на јавните...

Известување за полагање испит за радиоаматерски оператор

Почитувани,       Ве известуваме дека на ден 28.02.2023 година (вторник) со почеток во 10:30 часот ќе се одржи  испит за аматерски радиооператори во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр. 21 во...

Известување за полагање испит за радиоаматерски оператор

Почитувани,       Ве известуваме дека на ден 21.12.2022 година (среда) со почеток во 10:30 часот ќе се одржи  испит за аматерски радиооператори во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр. 21 во...

Извештај од спроведено испитување на јавно мислење на граѓаните во врска со сајбер безбедност

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникации и Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT објавуваат Извештај од Испитување на јавно мислење – теренска анкета за јавно мислење на граѓаните во врска со сајбер безбедност, што ја спроведе...