Select Page
Почитувани,
Ве информираме дека на 30.07.2015 година со почеток во 11 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации, Кеј Димитар Влахов бр.21 Скопје, 6-ти спрат, ќе се одржи испит за радиоаматерски оператори за P класа.