Select Page

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 11.07.2024 година (четврток) со почеток во 10:30 часот ќе се одржи  испит за аматерски радиооператори во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр. 21 во Скопје.