Select Page

Почитувани,

      Ве известуваме дека на ден 30.03.2022 година (среда) со почеток во 10 часот ќе се одржи  испит за аматерски радиооператори во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр. 21 во Скопје.

Ве молиме да ги почитувате протоколите за заштита од Ковид 19 и да носите заштитна маска.