Select Page

Почитувани,
Ве известуваме дека на 14.09.2016 година (среда) со почеток во 10 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации во Скопје со адреса на Кеј Димитар Влахов бр.21, ќе се одржи радиоаматерски испит.