Select Page

Почитувани,
Ве известуваме дека на 19.10.2016 година (среда) со почеток во 10 часот во с. Лешок со адреса на ул. 101 бб. ќе се одржи радиоаматерски испит.
Со оглед на големиот број на пријавени кандидати, на 27.10.2016 (четврток) со почеток во 15:00 часот ќе се одржи уште еден радиоаматерски испит во Скопје во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр.21.