Select Page

Резулати од јавната расправа и став по однос на истите од објавената Намера за спроведување на постапка на јавен тендер со јавно наддавање за издавање на одобренија за користење на радиофреквенции

Резулати од јавната расправа и став по однос на истите од објавената Намера за спроведување на постапка на јавен тендер со јавно...

Njoftim për dhënien e provimit për operator radioamator

Të nderuar, Ju njoftojmë se më 27.05.2021 (e enjte) me fillim në ora 10.00, do të mbahet provimi për radiooperatorët amatorë në Agjencinë e Komunikimeve Elektronike me adresë në Shëtitorja "Dimitar Vllahov" nr. 21 në Shkup. Ju lutemi lexoni protokollet e mbrojtjes nga Covid 19 dhe mbarni maskë mbrojtëse.