Select Page

Политика за приватност и колачиња

Политика за приватност Колачиња (cookies) Што се колачињата (cookies)? Колачињата (cookies) се мали текстуални датотеки, кои се сместуваат во Вашиот компјутер или мобилен телефон од страна на веб страниците кои ги посетувате. Овие текстуални датотеки можат да бидат...

Јавен состанок- Јавна расправа за Нацрт извештај за развој на модел за тестови за економска репликабилност и пресметка на WACC и Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за обезбедување на битстрим пристап и препродажба на битстрим услуга

Во врска со отворениот предмет на јавна расправа од ден 28.12.2018 година за Нацрт извештај за развој на модел за тестови за економска репликабилност и пресметка на WACC и Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за обезбедување на битстрим пристап и...

Нумерациски ресурси

Регистри за нумерациски ресурси објавени на порталот https:// e-agencija.aek.mk Регистар на доделени нумерациски ресурси Регистар на слободни...

Vo izrabotka

Страницата е во изработка.

Меѓународна Регулаторна Конференција 2012

 20120511_Агенда за IRC 2012 (394.52 kB 2012-05-11)     Агенцијата за електронски комуникации има чест да Ве покани да присуствувате на  Втората Меѓународната регулаторна конференција 2012  што ќе се одржи  од 16 до 18 Mај 2012 година  во Хотел Инекс Горица- Охрид,...